Michiel Bresser

Familie
Voor het 45-jarig huwelijk van m'n ouders hebben we een fotoshoot bij Rutger thuis gehad met de familie. Rutger is heel vriendelijk en is super met kinderen! Hij heeft zelf ideeën maar staat ook zeker open voor eigen inbreng. De foto's zijn erg mooi geworden en is dus een super cadeau!


tugce kaya

Zwangerschap
Vorige week een geweldige fotoshoot gehad. Rutger was erg vriendelijk en had zelf ook veel ideeën. De eerste foto's waren al heel snel klaar en de video hebben we de volgende dag al mogen ontvangen. De volgende fotoshoot weten we in ieder geval al dat wij hier moeten zijn 

Zeker aan te raden!


inge verhaar

Bruiloft
Dank je wel voor de geweldige foto's. Ook 5 kinderen leuk op de foto krijgen is voor jou geen probleem !!
Mijn wens is vervult ! Ons mooie gezin dankzij jou op prachtige plaatjes vereeuwigd 


Elvira Dekker

Familie
We hebben echt super mooie en leuke foto's ontvangen van Rutger. Ook erg leuk zo'n kerst thema. En je deed het allemaal erg spontaan. We komen zeker meer foto's bij je maken, samen met onze kleine man. Tot snel


Petra van Dijk

Familie
Zaterdag de kerstshoot gedaan echt geweldig en geweldig mooie foto's van mijn kleine vent hij is normaal een eenkennig ventje maar voor de fotograaf had hij een geweldige lach en waren de foto's zo gemaakt en dag later had ik ze al in mijn postvak.... Kom zekers terug voor de familie foto.

babyfoto Hengelo

Elke Broenink

Newbornfotografie
Rutger heeft supermooie foto's van ons gemaakt. Mooie studio met goede temperatuur voor onze newborn Noortje.

newborn foto Hengelo

Sewan En Ard

Cakesmash
Wat kun jij mooie foto's maken zeg, Rutger Sibma! Ontzettend bedankt voor je inzet en enthousiasme. het was superleuk en dat is te zien aan de foto's! we gaan er gauw een uitkiezen voor onze woonkamer.

 

cakesmash foto Hengelo

Karin Hesselink Spijker

Familie
Maakt super foto's!! Heeft hele mooie gemaakt van onze dochter!!


Anniek de Lange

Newborn

Rutger heeft prachtige foto's van ons drietjes gemaakt.
Een absolute aanrader!

 

newborn foto Hengelo